Цетињска 5-7, Београд
Прва економска школа


Архива вести

децембар
02
2011

ЕКОНОМСКА ТРИБИНА бр. 3

У aмфитеатру школе 02. децембра 2011. године у 13:15 часова одржана је економска трибина са темом "Проблеми неликвидности у малим и средњим предузећима".
Предавач је био асистент са  Економског факултета у Београду господин Вељко Мијушковић.

децембар
08
2011

Друштво директора школа Србије

У свечаној сали школе у среду, 07.12.2011. године одржана је друга редовна скупштина "Друштва директора школа Србије". Тема скупштине су била актуелна догађања у просвети, као што су нацрти Закона о основном и средњем образовању, нови начин финансирања школа, ДИЛС пројекат и друга важна питања за рад школа у Србији.
Поред директора основних и средњих школа Србије, скупу су присуствовали помоћник министра просвете и науке мр Зоран Костић, начелник сектора за средње образовање Драган Маринчић, председник Уније синдиката просветних радника Драган Матијевић и други уважени гости. 

децембар
13
2011

ЕКОНОМСКА ТРИБИНА бр. 4

Економска трибина са темом "Како може зарадити финансијска институција, држава, фирма и појединац", одржана је 13. децембра 2011. године са почетком у 13:15 часова у aмфитеатру школе . 
Предавач је био др Малиша Ђукић, доцент, продекан  за наставу на факултету за банкарство, осигурање и финансије (Београдска банкарска академија) у Београду. Организатори ове трибине, као и свих  осталих трибина у овој школској години су професори Марина Златков Цветковић и Прошић Душанка. 

децембар
16
2011

ПРВА РЕДОВНА СКУПШТИНА ЗАЈЕДНИЦЕ

У петак, 16. децембра 2011. године у свечаној сали школе одржана је прва редовна СКУПШТИНА  ЗАЈЕДНИЦЕ ЕКОНОМСКИХ, ПРАВНО-БИРОТЕХНИЧКИХ, ТРГОВИНСКИХ И УГОСТИТЕЉСКО-ТУРИСТИЧКИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ. У раду Скупштине је учествовало 84 школа. Гости су били представници Економског факултета, ГИЗ-а и Култур контакта. 

децембар
20
2011

Трезор бр. 9

Данас је изашао девети број часописа "Трезор". Часопис уређују ученици чланови новинарске секције а руковидиоци секције су ове школске године професори Драгана Недељковић и Милица Савиншек. Подсећамо Вас да је први број часописа објављен 2006. године.